Autopoetscentrale Leen Bosgraaf Dokkum

Doorvaart 6 Dokkum, tel. 0519 – 220 353 / 06 – 543 644 99

Teflon-behandelingen

1,5 jaar lang niet meer poetsen?

Een behandeling met Teflon beschermt de buitenkant van uw auto tegen weersinvloeden zoals UV-stralen van de zon, zout in de winter en industriële vervuiling. 

Voordelen van deze behandeling zijn: de auto is zeer gemakkelijk schoon te maken, de glans en de kleur blijft honderd procent echt, dus geen verkleuring. U krijgt op een gebruikte wagen 1½ jaar garantie op glans en kleur, deze behandeling varieert afhankelijk van de aard van de vervuiling of krassen tussen de € 275,00 en € 400,00.

Voor caravans rekenen wij € 45,00 per meter (richtprijs) dit kan goedkoper worden als u de caravan bij ons laat taxeren, deze prijs is inclusief polijsten van de laklaag en inclusief BTW.

De laklaag van uw auto / caravan krijgt door Teflon een hoogglanzend transparant pantser.
Dit beschermt uw lak tegen invloeden van buitenaf, zoals UV straling, zure regen, pekel en luchtverontreiniging. Na behandeling hoeft u uw auto zeker 1½ jaar niet te poetsen!!! Het wassen van de auto of caravan kunt u gemakkelijk handmatig doen, schoonspoelen met een hoge druk is het enige wat hier aan te pas komt. Eens in de tijd grondig wassen met een spons en zachte shampoo.

Teflon garantie