Autopoetscentrale Leen Bosgraaf Dokkum

Doorvaart 6 Dokkum, tel. 0519 – 220 353 / 06 – 543 644 99

Bekleding reinigen

Een schoon & fris interieur

De bekleding van een auto heeft heel wat te verduren. Kinderen en huisdieren op de achterbank zorgen voor een snellere slijtage van de bekleding en een
stuk brandend sigarettenas kan in een oogwenk een lelijk gat in het interieur veroorzaken, maar wij hebben hier de oplossing voor! 

Als Autopoetsbedijf hebben wij de nodige ervaring om in korte tijd uw interieur weer als nieuw te maken. Met een nieuwe techniek is het mogelijk om uw bekleding plaatselijk te repareren.
Door jarenlang gebruik worden stoelen en banken smerig. Omdat dit een geleidelijk proces is valt het de eigenaar zelf vaak niet op, maar bij een tweede blik is het al snel zichtbaar. Na een reinigingsproces is het duidelijk zichtbaar dat uw bekleding aan een beurt toe was.

UPT behandeling

Na deze behandeling kunt u kiezen voor een UPT behandeling. Deze behandeling zorgt er voor dat uw bekleding niet snel weer vies wordt en gemakkelijk schoon te houden is.

Vervuilde en beschadigde interieurdelen, wij draaien er onze hand niet voor om. Vraag naar de mogelijkheden die wij u bieden om uw interieur weer als nieuw te maken.